Otthonról végezhető internetes munka

a.jpg

Mellékest szeretnél? Ez nagyon Jó!

Szeretnél, vagy akarsz dolgozni? Ha az utóbbi, várlak a csoportomba!
Beregisztráltam a Farmosi céghez egy online munkára.

Nagyon izgalmasnak találom, és azt látom, hogy a csoporttársaim is remekül boldogulnak. Itt valóban lehet pénzt keresni.

Ha azt szeretnéd, hogy kötetlen munkaidőben, szabadon, jó kereseti lehetőséggel dolgozhass, itt a helyed!

Bizonyára látod, hogy ez egy MLM rendszer, ami át lett gyúrva a mai számítástechnikai és online lehetőségek felhasználásával. Ez az, ami lehetővé teszi, hogy a termék értékesítésével nem kell foglalkozni. Persze, ha szeretnéd, megteheted. Regisztráció után természetes, hogy magad is vásárló leszel, és mint regisztrált tag, a katalógus áraihoz képest 23%-al olcsóbban vásárolhatsz. Ha eladod a kedvezménnyel vásárolt termékeket katalógus áron, a különbözet az tiéd. Mégis a komolyabb bevétel hosszútávon, az általad felépített törzsvásárlói csoport vásárlásai után kapott jutalék.

Látható, hogy az első néhány hónap az építkezés alapjai, ahol még nem képződik jutalék. Nagyjából 2-3 hónap, mire a jutalék eléri az 50-100 ezer Ft körüli összeget. Azok a munkatársak, akik évek óta ezzel foglalkoznak, már önálló vállalkozásként végzik a tevékenységüket. Ők már nagyon komoly pénzeket kapnak, aminek az összege persze nem publikus. Tehát azt gondolom, hogy egyedülálló anyaként, nyugdíjasként, esetleg mellékállásban, ha van rá időd, kapacitásod, nyugodtan kezdje bele. Építsd fel a saját csoportodat, építsd fel az álmaidat

Ha érdekesnek találod az ajánlatom, klikk ide: https://bit.ly/30LSHR4
miklosne.nagyica@gmail.com
Nagy Miklósné Ica 06309815300

Elérhetőségek, kapcsolat
A hirdető neve: 
dr. Nagy Miklósné
Telefonszám: 
309815300
http://aproasz.hu/node/76474
lejár: 52 nap múlva | feladva: 2019.06.09 | ID: 76474